keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Day 20 – Favourite romance book

En lue juuri ollenkaan esimerkiksi kirjastossa romanttisen kirjallisuuden alle luokiteltavia kirjoja. Päivän romanttiseksi kirjaksi joudun siis valitsemaan Aikamatkustajan vaimon, jossa rakkaus on yksi kantava teema, mutta joka ei silti ole romanttista kirjallisuutta vaan ihan normikaunoa. Näin ne säännöt on tehty rikottavaksi;) Kyseisessä kirjassa on hieman taikaa mukana, sillä rakastavaiset eivät voi olla yhdessä miehen aikamatkailun takia. Tarinaa lukiessa pääsin hieman vetistelemäänkin ja koin sen erittäin puhdistavaksi kokemukseksi. En kuitenkaan jaksaisi lukea kovinkaan monta samankaltaista kirjaa, joten onneksi kirjailijan uudempi kirja oli täysin eri maata. Samankaltaisuudella taidan tällä kertaa tarkoittaa enemmänkin rakkausteemaa kuin aikamatkustusteemaa:)

2 kommenttia:

  1. Aikamatkustajan vaimo on yksi romanttisimmista koskaan lukemistani kirjoista. Sen rakkaustarina uhmaa kaikkia luonnonlakeja ja kestää yli eliniän. Minäkään en lue "perinteisen" romanttisia kirjoja, mutta tällaiset sopivan oudot tarinat vetoavat minuun.

    VastaaPoista
  2. En ole kovin monen kirjan kanssa kyynelehtinyt samalla tavalla kuin Claren ollessa kahdeksankymppinen ja hänen odotellessaan miestä tulevaksi vielä kerran. Kirja ansaitsee uudelleenluvun vielä joku päivä.

    VastaaPoista