sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kiitos ja nähdään pian!

On vihdoin tullut aika laittaa pillit pussiin Sonjan lukuhetkissä.

Pitkään tässä menikin, että pääsin sinuiksi asian kanssa, mutta kun asiaa aloin vakavissani pyöritellä toissa päivänä niin huomasin oikein innostuvani kirjablogin lopettamisesta. Ja se jos mikä on merkki, että nyt ollaan tultu tien päähän.

Kevein mielin siis lopetellaan. Lukeminenhan ei ole varmaan koskaan maistunut niin hyvälle kuin juuri nyt ja vuoden luetuista suurin osa on ollut neljän tähden kamaa. Voin siis sanoa lopettavani huipulla, heh. Hoitovapaata on vielä puolisen vuotta jäljellä, ja sen jälkeen koittaa paluu kirjakaupan arkeen, joten kirjojen määrä ei ole ainakaan vähenemässä elämästäni.

Rehellisesti sanottuna lukufiilisten kirjaaminen on ollut aikamoista pakkopullaa jo ehkä useamman vuoden. Aika on aina ollut pois jostain muusta (esimerkiksi Teidän kiinnostavista kirjablogeista!) ja olen huomannut istahtavani päätteen ääreen takki tyhjänä ja sanat kateissa. Perusluonteeni on vaan harannut lopettamista vastaan, sillä minun on usein vaikea lopettaa asioita kesken. Aina pitäisi saada kaikki kunnialla loppuun. Ja olisihan se hienoa kerätä yhteen paikkaan kaikki data lukemistaan kirjoista tästä ikuisuuteen. Mutta ei kun ei.

Joten iso kiitos kaikille lukijoille menneistä vuosista! Kiitos kaikista kivoista kommenteista ja kirjavinkeistä! Lukijat todella ovat bloggaamisen suola! Onnellisena jatkan tästä eteenpäin kirjablogien lukijana, joten nähdään Sinun blogissasi:)

5 kommenttia:

 1. Valinta on oikea, kun se siltä tuntuu, eikä bloggaamisen pidä olla pakkopullaa. Kiva, ettet blogimaailmasta kuitenkaan kokonaan katoa.

  Ja kiitos vielä Sonja, että johdattelit minut kirjabloggaamisen maailmaan aikoinaan! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia lukuhetkiä ja työpäiviä kirjakauppaan <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi bloggauksista, ja kiva, että jatkat blogien lukemista!

  VastaaPoista
 4. Onpa harmi, mutta kyllä mä myös ymmärrän. Ei ole järkeä jatkaa, jos sydän ei ole enää täysillä mukana. Kiva kuitenkin törmäillä vielä blogien kommenttikentissä! :) Mukavia vapaita ja töihin paluuta, kun sen aika on!

  VastaaPoista
 5. Huomasin tämän nyt vasta. Mukavaa jatkoa ja hyviä lukuhetkiä! Ehkä tavataan blogien kommenteissa!

  VastaaPoista