torstai 7. heinäkuuta 2011

Häämatkalle mukaan

Kyllä. Ajatukset onnistuvat harhailemaan sinne tänne häävalmistelujen loppusuoralla. Tai ehkä se on aika luonnollista ajatella häämatkaakin, kun ei siihenkään kovin montaa päivää ole jäljellä:) Maanantaina lähdetään siis ansaitulle löhölomalle Skiathoksen saarelle ja mukaan on toki saatava muutama kirja. Lopullisen istumajärjestyksen väsättyäni (alkuperäinen on vuoden takaa, melko vähän muuttuivat suunnitelmat siitä) innostuin pitämään tauon ja kuvaamaan mahdolliset häämatkakumppanit.


Harkinnan alla on kirjat Saaren varjoissa, Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville, Meren huoneissa, Tavallisia ihmeitä ja Vitsaus. Kirjat edustavat kaikenlaisia genrejä ja valinta on kohtuullisen vaikea. Kyseessä kun on vielä kirjailijaporukka, josta kaikki ovat tuntemattomia minulle. Vinkatkaahan nyt ihmeessä, jos joku ylläolevista on täysin epäsopiva rantalomalle.

Muutamat blogivoitot, kolme pokkaria kympillä -tarjous ja tulevan aviomiehen kirjahyllyllä käynti johti näihin vaihtoehtoihin. En oikein osaa kuvitella matkalle mukaan kirjaston kirjoja tai muuten lainattuja kirjoja. Että jos jotain käy niille. Parasta on olla kirjat omasta takaa niin pienet merivesivahingot eivät ole kuolemaksi.

Täällä palaillaankin asiaan sitten häämatkan jälkeen:)

13 kommenttia:

 1. Ihania häitä ja ikimuistoista häämatkaa! :-) Oi, tuota onnen, ilon ja rakkauden aikaa!

  VastaaPoista
 2. Kaikki varmaan sopivat rannalle, mutta Meren huoneissa ei aiheensa puolesta oikein istu häämatkalle :). Olen lukenut kaikki paitsi Vitsauksen (Tavallisista ihmeistä en vielä kaikkia novelleja), ja suosittelen erityisesti Shieldsiä tai Perunankuoripaistosta.

  VastaaPoista
 3. Voin vilpittömästi suositella perunankuorikirjaa: se on helposti lähestyttävä, hyvin kirjoitettu mutta ei höttöinen. Ja ainakin minulle siitä jäi pitkäksi aikaa oikein hyvä mieli :)

  Rutkasti onnea ja ikimuistoista häämatkaa! :)

  VastaaPoista
 4. Toivottelen jo hyvää häämatkaa, sillä en tiedä miten ehdin viikonloppuna blogistaniaan ;)

  Hyviä ehdokkaita häämatkakumppaneiksi, mutten nyt osaa nimetä parhainta.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa häämatkaa teille :-) Perunankuoripaistos ainakin on ihan passelia luettavaa sellaiselle reissulle...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis onnitteluista!:) Nyt näyttää vahvasti siltä, että ainakin peruna-kirja lähtee mukaan valloittamaan Kreikan saaristoa:)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa hääjuhlaa ja onnellista häämatkaa.

  Tuo peruna-kirja on varsin hyvä, itse ottaisin mukaan myös Shieldsiä. :)

  VastaaPoista
 8. Hahaa, heti kyyläämässä kuvaa ;)

  Mutta asiaan: Jungstedt on ainakin vähän plääh. Että ehkei sitä. Muita en ole lukenut, joten en osaa auttaa valinnassa.

  VastaaPoista
 9. Hyvää hääjuhlaa ja oikein onnellista häämatkaa! Ja onnea!!!

  Minä suosittelen Katjan lailla Shieldsiä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos onnitteluista! Se on sitten tällä selvä: Shields ja Peruna lähtevät mukaan ja vielä enemmän totaalirentoutumisen suuntaan johdattakoon joku muotilehti. Olivia on vanha lempparini ja se voisi ollakin hyvä valinta rantalukemiseksi.

  VastaaPoista
 11. Oikein ihanaa hääpäivää ja mahtavuutta häämatkalle!! Mie toivon, että lukeminen jää teiltä vähemmälle ja kirjan väliin jää vain hiekkaa muistoksi. <3

  VastaaPoista
 12. Kauniita häitä ja ihanaa häämatkaa!

  Matkakirjaehdokkaasi näyttävät oikein hyviltä. Ehdottomasti mukaan KPPY! Vitsauskin on vallan viihdyttävä kirja, sopii minusta rantajännitykseksi :--)

  VastaaPoista