keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tunnustusta muffinilla


Kiitos kaunis Tessalle ja Suketukselle, jotka muistivat minua muffinilla tässä jokin aika sitten! Herkuttelun ohella hoidan virallisen osuuden vastaamalla kolmeen kiperään kysymykseen.

Lempiväri? Musta ja valkoinen jaksaa ilahduttaa aina vain, mutta jos jotain radikaalimpaa väriä pitäisi heittää niin tietynlainen turkoosikin miellyttää silmää.

Lempiruoka? Olen siinä suhteessa hömelö, että en oikein nauti sellaisesta perusruoasta, vaan rakastan kaikkea epäterveellistä, jota ei voi edes ruoaksi sanoa. Ne on enemmänkin jotain pikkusuolaista tms. Tällä hetkellä haaveilen suosikistani paahdettu ciabatta-leipä, fetasiivuja päällä ja koko komeuden kruunaa oliiviöljyseos chilimausteella. Nam! Ja teekuppi siihen niin supernam!

Mieluisa matkakohde? Yksi jos toinenkin paikka kiinnostaa, mutta kyllä ykkösenä on edelleen New York. Uskon, että jo tulevan matkan suunnittelu sitten joskus on mahtavaa: kaikki ne kirjat, elokuvat, tv-sarjat, matkaoppaat, keskustelupalstat ym. ym. joita pääsee selailemaan/katselemaan, ihastelemaan ja herättelemään matkakuumetta. Can't wait!

Muffini varustettuna kauniilla ajatuksella lähtee minun blogistani Cathylle, Kirjapedolle, Kirjahiirelle ja Lurulle. Blogeissanne on aina ilo vierailla!

1 kommentti: