sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ruusuja risujen sijaan


Satu ilahdutti minua tänään kauniilla ruusukimpulla, kiitos! Hurmaavan tuoksun keskeltä vastaan myös muutamiin visaisiin kysymyksiin.

Lempiruoka?
Yksi ihana pikkupurtava on tällä hetkellä Sara La Fountainin keittokirjasta Passion for Food bongattu leipäohje, jossa vaalealle pannulla paahdetulle leivälle laitetaan aurinkokuivattuja tomaatteja, pestoa, mozarellasiivu, rucolaa, parmankinkkua ja tomaattia. Nam!

Lempimakeinen?
Suklaa on toki ihanaa monissa muodoissaan, mutta ehkä Geisha ja Fazerina ovat parhaat parhaimmista.

Lempilukeminen?
Vaihtelee mielialan mukaan, tietenkin. Joku hetki vetävä ja mahdollisimman pitkä jännityskertomus on parasta mitä olla voi. Toisinaan haluan selvittää synkeän kartanon vaietut sukusalaisuudet. Joskus koskettava elämäntarina vie voiton.

Lempipaikka käsitöille?
Harrastan  pienimuotoista skräppäystä keittiönpöydällämme, joka on niin iso että siihen mahtuu hyvin levittäytymään kaikkien oheistarvikkeiden kanssa. Käsin kirjoitetut kirjeetkin taitavat tänä päivänä olla eräänlaisia käsitöitä? Niitä kirjoittelen samaisella pöydällä.

Lempielokuva?
Seikkailuja haen elokuvista Jurassic Park ja Casper. Nenäliinapaketin kanssa katson elokuvat TitanicKylä ja Big Fish. Ihanaa teinihömppää tarjoavat elokuvat Anna palaa! ja Ten Things I Hate About You. Kikattelen elokuvien Keisarin uudet kuviot ja Zoolander parissa. Rakkaus on ihanasti läsnä elokuvissa Rakkautta vain ja Holiday. Jännittämään pääsen katsoessani elokuvia Skeleton Key ja Päätön ratsumies. Elokuvataidetta noin ylipäätänsä ihailen elokuvissa Sin City ja Kaunotar ja Hirviö

Ruusuja pimeänä iltana ansaitsevat myös bloggaajat Kaisa, Ahmu ja Kirjahiiri!

2 kommenttia: